28 Ekim 2014 Salı

İyiki Doğdun Bebeğim


05.12.2013 / 09:10 
Herkese tekrar merhaba,
Şu aralar iş yoğunluğum fazla:) Son 3 senedir yapmış olduğum Giriş Kalite Yöneticiliğinden Proses Kalite Yöneticiliğine geçmiş bulunuyorum. Mutluyum, heyecanlıyım ve çok iştahlıyım, zira aklımda bir dolu proje var. Yeni ekibimle inşallah güzel şeylere imza atacağız. Bununla birlikte tabi sürece hakim olma açısından önceye oranla daha fazla zaman harcamam ve daha dikkatli olmam gerekiyor. Bu da beni özellikle İpekyoğun şu dönemlerde oldukça yoruyor.

Bir yandan değişimin zorluğu (heyecanı), bir yandan kızımın yaklaşan doğum günü hazırlıkları derken zihnim oldukça karmaşık ve düşünceli...Neyseki 1 yaş doğum günü konseptimizi zor da olsa belirledik. Kimse yine mi kelebek diyemeyecek zira çok şaşırtıcı ama konseptimiz kelebek üzerine değil efenim:) Tamamen farklı bir konseptle karşınızda olacağız. Baskılar için  Happyme organizasyon ile çalışıyoruz ve 6 Aralık için inanılmaz heyecanlı ve sabırsızız. Aslında doğum günümüz 5 Aralık Cuma ama dayımız İstanbul'dan geleceği için cumartesi günü olacak inşallah.

Konsept tamam, elbiselerimiz dikimde, papuçlarımız tamam, hediyeliklerimiz hazır, mekan da %90 belli, mekanın masalarının örtüleri, runnerları tamam. Bu arada menümüz de net sayılır, davetli listemizde:) Annem sağolsun bu dönemde en büyük desteğimiz ve yaratıcı direktörümüz. Allahım diyorum nerden gelir aklına bunlar, süpersin anneeeem. Şimdiden ellerine ve emeğine sağlık. İpek’im de ben de çok şanslıyız.

Çok üzgünüm, şimdiden detay paylaşacak değilim, sürpriz olsun isterim. Tabi fikir aldığım sevgili dostlarımın da ağzının sıkı olmasını isterim. Hepinizi buradan öperim.

Bakalım minik kuzu o zamana kadar yürüyebilecek mi? Şu aralar taytay modumuz çok, inanılmaz da keyif alıyor sıpam. Görsel şölen ile bütün detay fotolarını Allah nasip eder ise paylaşacağım. Biraz masal tadında, biraz 60lar modunda güzel bir konsept seçtiğimi düşünüyorum, inşallah sizler de beğenirsiniz ve sizlere ilham kaynağı olabilirim.

Fotoğraf çekimi için de elbiselerimizi bekliyoruz, hazır olur olmaz çekimlere başlayacağız inşallah:)


1 senenin bu kadar çabuk geçtiğine inanamıyorum, daha dün gibi doğduğun, ameliyathanedeki ilk buluşmamız, ilk çığlığın ve hastaneden çıkışımız... Rabbime sonsuz şükürler olsun ki senin gibi sağlıklı ve güzel bir kızım var... Seni çok çok, kocaman seviyorum kuzum benim:))

Bekle bizi 5 Aralık 2014!! Tam gaz geliyoruuuuuz:)

Sevgiyle kalın...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...