24 Şubat 2016 Çarşamba

La Roche Posay Termal Suyu




Benim termal su ile tanışmamın mazisi ilginçtir:) O zamanlar müstakbel eşim olurdu sevgili eşim. Bana umulmadık zamanlarda hiç beklemediğim hediyeler alırdı. Hala öyledir. Özel gün mefhumu yoktur, hatta özellikle o günleri pek sevmez:)

İlk o almıştı bana termal suyu. Sıcak bir 2013 yazı akşamı idi. Normalde hadi alayım diyeceğim bir ürün değildi aslında ama artık vazgeçilmezlerim arasında. Hele de yazın, hele bir de hamile iseniz, nasıl bir ferahlatıcı etkisi vardır anlatamam. Hamileliğinizde dahi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
*
Fotoda gördüğünüz üzere çanta boyu çok ideal.
Çok marka var aslında, benim şu ara kullandığım ürün için tıktık:) http://www.kozmium.com/p/la-roche-posay-termal-su-150-gr

Kozmium'dan çok kısa bir sürede temin edebilirsiniz. Hız konusunda iyiler:)

www.kozmium.com


La Roche Posay Termal Suyu nedir ve ne amaçla kullanılır?

Her cilt temizliğinizden sonra nemlendirici niyetine yüzünüze püskürtebilirsiniz. Havlu ile yüzünüzü silmeyin sadece tampon hareketlerle kurulayın, hatta yazın gerek bile yok. Sonrasında nemlendiricinizi gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz.
*
Makyaj sabitlemek için de az miktarda püskürtme yapabilirsiniz.
*
Makyaj yaparken fırça ıslatmak için de kullanabilirsiniz ya da ömrü dolmaya az kalmış rimellerinizin fırçasını ıslatıp ömrünü uzatmak içinde:)
*
Ha birde alerjik kaşıntı, yanmalarda da temizleme  ve yatıştırma amaçlı kullanılabilir. Şahsen kullanmışlığım ve o geçici ferahlık da olsa hissetmişliğim vardır.

Tavsiye edilir:)

Sevgiyle kalın...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...